Kvalificerede SOSU-vikarer til ældreplejen

Ældrepleje

Omsorg, værdighed og respekt

Vi forstår, at ældrepleje ikke bare handler om praktisk hjælp, men også om at bevare værdigheden og livsglæden hos hver enkelt ældre.

Hos CuraVikar forstår vi, at kvaliteten af ældrepleje afhænger af de mennesker, der leverer den.

Vores vikarer er nøje udvalgte for deres evne til at tilbyde mere end bare pleje; de bringer omsorg, motivation og en dyb forståelse for de ældres unikke behov. Vi ved, at det kræver særlige mennesker at arbejde med ældre – folk, der ser den enkelte bag alderen og behovet for hjælp.

“Vores vikarer er uddannet til at give en omsorgsfuld og respektfuld service, der fremmer de ældres selvstændighed og livskvalitet. De arbejder for at skabe et miljø, hvor ældre føler sig værdsat, forstået og aktivt involveret i deres egen pleje. Det handler om at inspirere og motivere, så hver dag bliver så berigende som muligt.”

Ældreplejen

Personlig og fleksibel pleje

Vores vikarer er trænede til at yde individuelt tilpasset pleje og støtte, hvor den ældres personlige ønsker og præferencer er i centrum. Vi lægger vægt på at skabe en hjemmeplejeoplevelse, der ikke blot opretholder, men også forøger livskvaliteten for de ældre gennem omsorg, pleje, respekt, og medinddragelse.

En integreret del af hverdagen

Vores vikarer er mere end bare midlertidig ligegyldig assistance; de forstår at være er en integreret del af de ældres hverdag. De arbejder tæt sammen med det faste personale og de ældre, for at sikre en værdig og respektfuld ældrepleje, hvor der lægges vægt på indflydelse på eget liv, respekt for forskellighed, og aktiv medinddragelse i beslutningstagningen om plejen.

Fokus på værdighed og livskvalitet

Vi forstår vigtigheden af kontinuitet og personlig forbindelse i ældreplejen. Derfor sikrer vi, at vores personale ikke blot er kvalificerede hjælpere, men også pålidelige støtter og rådgivere for de ældre. Vi respekterer hver enkelt ældre som en unik person med egne ønsker og erfaringer, og vi arbejder for at styrke deres selvbestemmelse og livsenergi.

SAMARBEJDE

I et samarbejde kan I forvente

N

Hurtig vikardækning døgnets 24 timer.

Telefonen er åben 24-7, så hvad enten i mangler en vikar til en nattevagt eller morgenvagt, står vi altid klar til hjælpe.

N

Nemt bookingsystem

Nemt og tilgængeligt bookingsystem, hvor I som kunde kan lægge vagter ind og følge med i hvilke vikarer, og hvilke faggrupper, der dækker vagterne.

N

Bred faggruppe

En bred faggruppe i form af pædagoger, social-og sundhedshjælpere, social-og sundhedsassistenter samt ufaglærte med solid socialpædagogisk erfaring.

N

Høj faglighed

Et vikarbureau med specialisering indenfor mennesker med udviklingshæmning, samt tillægsdiagnoser som autisme, ADHD, skizofreni samt andre psykiske overbygninger.

N

Konkurrencedygtig takster

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om vores takster og hvad vi kan tilbyde jer.

N

Stabilitet

Stabile og genkendelige vikarer, da vi som udgangspunkt forsøger at bruge de samme vikarer, enten i korte eller længerevarende vikariater.

N

God relation

Et vikarbureau som ligger vægt på den gode relation til både Jer som kunder, Jeres beboere og vores vikarer.

Send en mail

Vi bestræber os efter at svare indenfor 24 timer

Adresse

Sagavej 26, 1 sal
4200 Slagelse

Ring til os på

Send en e-mail