Længerevarende vikariater

Vikarer der passer ind

Stabil, effektiv og dedikerede vikarer til  institutioner

“Med vores engagerede og omsorgsfulde vikarer, bringer vi hjertevarme og professionel ekspertise ind i hvert øjeblik af plejen, skaber tillid og tryghed for både dem, vi hjælper, og deres familier. Hver vikar er håndplukket for deres empati og faglighed, hvilket sikrer en varm og personlig tilgang, der opfylder behovene med respekt og forståelse.”

Vi tilbyder skræddersyede længerevarende vikariater inden for social pleje, SOSU og pædagogik.

Vi forstår, at din institution, har brug for mere end bare midlertidige løsninger; den har brug for pålidelige, dedikerede og erfarne fagfolk, der kan integreres i jeres team og bidrage positivt til jeres arbejde.

Akut SOSU- og pædagogiske vikarer

Fordelene ved længerevarende vikarer

Kontinuitet og konsistens i plejen

Vores vikarer tilbyder en stabil tilstedeværelse, hvilket sikrer kontinuitet i pleje og uddannelse. Dette er afgørende for at opretholde en høj kvalitet af service og undgå forstyrrelser i de daglige rutiner.

Stærke relationer og tillid

Med tid til at bygge stærke relationer med både klienter og kollegaer, kan vikarerne levere mere personcentreret pleje og uddannelse, hvilket forbedrer både resultater og tilfredshed.

Dyb forståelse og tilpasset pleje

Ved at være en del af teamet over længere tid får vikarerne et dybere kendskab til individuelle behov, hvilket muliggør mere tilpassede og effektive løsninger.

Færre oplæringsomkostninger

Længerevarende vikariater reducerer behovet for hyppig oplæring af nye medarbejdere, hvilket sparer tid og ressourcer for din institution.

Fleksibilitet og faglig udvikling

Vikarer, der arbejder i længere perioder, har mulighed for at udvikle og tilpasse deres færdigheder til at imødekomme de skiftende behov hos jeres klienter og institution.

Motivation opholdssted

SAMARBEJDE

I et samarbejde kan I forvente

N

Hurtig vikardækning døgnets 24 timer.

Telefonen er åben 24-7, så hvad enten i mangler en vikar til en nattevagt eller morgenvagt, står vi altid klar til hjælpe.

N

Nemt bookingsystem

Nemt og tilgængeligt bookingsystem, hvor I som kunde kan lægge vagter ind og følge med i hvilke vikarer, og hvilke faggrupper, der dækker vagterne.

N

Bred faggruppe

En bred faggruppe i form af pædagoger, social-og sundhedshjælpere, social-og sundhedsassistenter samt ufaglærte med solid socialpædagogisk erfaring.

N

Høj faglighed

Et vikarbureau med specialisering indenfor mennesker med udviklingshæmning, samt tillægsdiagnoser som autisme, ADHD, skizofreni samt andre psykiske overbygninger.

N

Konkurrencedygtig takster

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om vores takster og hvad vi kan tilbyde jer.

N

Stabilitet

Stabile og genkendelige vikarer, da vi som udgangspunkt forsøger at bruge de samme vikarer, enten i korte eller længerevarende vikariater.

N

God relation

Et vikarbureau som ligger vægt på den gode relation til både Jer som kunder, Jeres beboere og vores vikarer.

Send en mail

Vi bestræber os efter at svare indenfor 24 timer

Adresse

Sagavej 26, 1 sal
4200 Slagelse

Ring til os på

Send en e-mail